Peynirkuyu'da geleneksel etkinlik

Peynirkuyu

Manyas`ın Peynirkuyu mahallesinde geleneksel etkinlik yapıldı.

Manyas’ın misafir perverliği ile bilinen Peynirkuyu mahallesi bugün gerçekleştirdiği mevlit etkinliği ile bir kez daha adından bahsettirdi.

Peynirkuyu tertip komitesi cemiyete icabet eden misafirleri girişte karşıladı. Mevlide başta Manyas Belediye Başkanı Tarcan Barçın ve Belediye meclis üyeleri olmak üzere, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

Mahalli seçimlerde Peynirkuyu mahallesinde 1. sıra meclis üyesi adayı olan Mahmut Karakış ile bir süre sohbet eden Manyas Belediye Başkan ve Meclis üyeleri daha sonra davete katılan Manyas Kaymakamı  Mehmet Erdem ile AKP li  Meclis üyeleri Serdar Erçel,  Cemil Karadağ ile  Ergün Akgün’ü karşıladılar.

Kaymakam  Mehmet Erdem daha sonra Eski çatal ve Haydar mahallelerindeki programa katılmak üzere Peynirkuyu’dan ayrıldı.

Peynirkuyu Camide Kur-an`ı Kerim okuyan hocalar Darıca İmamı Naim Kahya, Yeniköy imamı Erdal Karagöz, Emekli Gönen müezzini Selim Sert Gönen ve  diğer köylerden gelen hocaların ardından,  günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Manyas ilçe müftüsü Erdoğan Aslantaş yaptı.

                                   Özel GÜR - MANYAS



Turhan AKKOÇ
29.04.2014 14:40:42
Peynirkuyu her yıl geleneksel hale getirdiği nisanın son haftasındaki hayırı kendilerine yaraşır şekilde layıkıyla yerine getirdi.Bu etkinlikte emeği geçen tüm kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ederim.Çok istememe rağmen gelemediğim içinde çok üzgünüm.

  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı